L'associació Empresaris per al Solsonès ha quedat en mans d'una junta gestora després que el seu president, Miquel Àngel Montaner, que ha estat en el càrrec els darrers vuit anys, presentés la renúncia en la darrera assemblea general de l'entitat.

Tot i que la renovació de càrrecs de la junta directiva formava part de l'ordre del dia de la reunió, la manca d'un candidat disposat a assumir la presidència ha fet que s'hagi posposat a la propera assemblea general el nomenament del màxim responsable dels empresaris solsonins. De l'actual junta directiva han deixat el càrrec, a més del president, els vocals Stania Kuspertova, Joan Montaner, Jordi Torregassa i Guillem Reig.

Fonts de l'entitat han explicat que els passos que s'han de seguir a partir d'ara són afavorir la incorporació de nous membres a la junta directiva, amb alguns del quals ja han contactat i només han de donar la conformitat, i, en una reunió interna, escollir la persona que s'ha d'encarregar de la presidència els propers anys i, si escau, renovar la resta de càrrecs directius. Un cop establerta aquesta junta es convocarà novament l'assemblea de socis per tal que la ratifiqui.