La nevada a Port del Comte (Solsonès) va deixar ahir 10 centímetres de neu a les cotes baixes i més de 25 centímetres a les altes. El director de l´estació d´esquí, Albert Estella, preveu obrir el proper 3 de desembre si les condicions meteorològiques es mantenen.

Albert Estella comenta que ara mateix els tècnics esperen que les temperatures baixin encara una mica més. Llavors, serà el moment d´engegar els canons de neu i posar a treballar les màquines, un operatiu que podria posar-se en marxa les properes hores i que possibilitaria que la setmana que ve tot estigués a punt.

A la Molina (Cerdanya) durant la nit ha caigut neu que en cotes altes acumula fins 15 centímetres. En aquesta estació estan treballant per a intentar obrir l'estació el proper 26 de novembre, tot i que la data encara no està confirmada i dependrà de si les temperatures permeten la producció de neu de cultiu.

Per la seva banda, l'estació d'esquí de Masella, també a la Cerdanya, ha obert aquest dijous una de les seves pistes i espera anar obrint progressivament la resta durant les properes setmanes.