El Carnaval de Solsona obre el quart concurs d'Instagram de la festa

Al certamen hi pot participar tothom més gran de 16 anys amb tantes imatges com es vulguin de la festa i amb qualsevol filtre

21.02.2017 | 08:27
El solsoní Víctor Pisa va guanyar el premi de 2016 amb aquests bufons

Amb unes bases idèntiques a les de l'any passat, la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme i l'Associació de Festes del Carnaval han convocat el 4t Concurs del Carnaval de Solsona a Instagram, que va obrir-se el cap de setmana passat amb els actes previs i es tancarà el proper 5 de març. El guanyador, que serà per votació popular, s'endurà un lot de marxandatge de Solsona i del Carnaval valorat en 100 euros.

Al certamen hi pot participar tothom més gran de 16 anys amb tantes imatges com es vulguin de la festa i amb qualsevol filtre.

Cal ser seguidor dels comptes a Instagram de la regidoria de Turisme i de l'Associació de Festes i publicar les fotos amb les etiquetes #carnavalsolsona2017 i #solsonaturisme. El jurat, integrat per tècnics del consistori i de l'entitat carnavalera, seleccionarà 5 finalistes en funció del valor artístic i identificatiu. Les votacions es registraran a Instagram i Facebook fins al 19 de març.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema