L´Ajuntament de Solsona treu a concurs la contractació laboral d´una persona encarregada d´equipament cultural i d´un administratiu per a l´àrea d´Intervenció. En el primer cas, es tracta d´una plaça de caràcter temporal durant un any amb la possibilitat de transformar-se en indefinida, mentre que en el segon, es convoca per cobrir un permís de maternitat i els posteriors que pugui exercir la persona substituïda.

L´oferta d´encarregat d´equipament cultural és de jornada completa amb un horari per determinar en funció del calendari d´activitats de les instal·lacions culturals de gestió municipal, principalment la Sala Polivalent, tot i que abastarà de dilluns a diumenge. Les tasques que se li encomanaran seran de consergeria i de caràcter cultural, entre les quals hi ha el seguiment del calendari d´activitats dels diferents espais i l´assistència dels muntatges tècnics tant dins les instal·lacions com en activitats a l´aire lliure, per exemple. Per accedir al procés de selecció de personal per a aquesta plaça cal tenir el títol de Batxillerat, formació professional de segon grau, de grau superior o qualsevol altre títol equivalent.

Pel que fa a la plaça d´administratiu/iva per a l´àrea d´Intervenció, el contracte començarà l´1 de juny i a temps parcial, per 25 hores la setmana repartides de dilluns a divendres els matins de nou a dues. Aquesta persona s´encarregarà de comptabilitzar operacions, facturar, gestionar impagaments i compres de material, i revisar les justificacions de subvencions atorgades per l´Ajuntament, entre d´altres. Les persones aspirants també han de disposar del títol de Batxillerat, formació professional de segon grau o de grau superior, o un altre títol equivalent.

Des del subapartat d´'Ofertes laborals' del web municipal (http://www.ajsolsona.cat/ca/l-ajuntament/ofertes-laborals) es pot accedir a les bases completes d´ambdues convocatòries i als models de formulari per sol·licitar l´accés al procés selectiu. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils a partir de l´endemà de la publicació de les ofertes al Butlletí Oficial de la Província de Lleida o al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.