La territorial de Solsona de l'Assemblea Naciona Catalana (ANC) ha estrenat aquest mes perfil a Instagram i ha volgut celebrar-ho amb un concurs de fotos que reflectissin «l'anhel independendista i de llibertat» del Solsonès.

Amb l'etiqueta #SolsonaFem Futur, cal ser seguidor d'@Assemblea_Solsona per participar-hi. Les bases del certamen estableixen, a més, que el perfil dels participants sigui públic per tal que l'entitat pugui compartir la seva foto. La imatge guanyadora serà la que tingui més «m'agrada» al perfil d'Instagram de l'ANC Solsona. Fins aquesta setmana, al certamen, que va obrir-se a principi de mes, ja hi han participat una cinquantena de solsonins.

Es pot tractar de fotos antigues o noves i es poden penjar a les xarxes, o bé etiquetar el perfil de l'Assemblea, durant els mesos de març i d'abril del 2017. Hi haurà temps de votar fins al divendres dia 12 de maig del 2017.

Segons fonts de l'ANC Solsona, també s'hi accepten fotomuntatges i imatges retocades. D'altra banda, l'entitat explica que el premi serà un vol amb globus aerostàtic per a dues persones.