"Gent activa, gent feliç". Aquest és el lema amb el qual s’organitzen diversos actes arreu per commemorar el Dia Mundial de l’Activitat Física, un hàbit que cada vegada és més present a la nostra societat. Tant és així que es recomanen 30 minuts diaris d’activitat física si ets adult, i 60 minuts si ets un infant o adolescent.

Sumant-se a aquesta iniciativa, el Centre Sanitari del Solsonès organitza, el proper 6 d’abril a dos quarts de 10 del matí, una caminada saludable amb l’objectiu de commemorar aquesta diada amb un recorregut de 2,5 quilòmetres pels voltants de Solsona. Els interessats en participar en aquesta activitat, que va adreçada a tota la població major d’edat atesa al mateix Centre Sanitari, tot i que hi pot participar tothom que ho desitgi, es poden inscriure a la pròpia recepció del centre fins el dia 3 d’abril de 2017.

Des del Centre Sanitari del Solsonès, la presidenta executiva, Maria Pilar Fons, vol animar a la participació en aquesta activitat que vol promoure “l’activitat física i els hàbits saludables en la població”.