Alternativa per Solsona-CUP (ApS-CUP) ha demanat a l'alcalde de Solsona, David Rodríguez (ERC), que faci una rectificació pública després que divendres passat, en una roda de premsa per donar explicacions sobre la compra del Camp del Serra, aquest declarés que estava «especialment decebut amb les acusacions de la CUP» i els etzibés que, «si es vol ser un partit honest, el primer pas és no dir falsedats».

Segons explica el portaveu de la formació, Òscar García, després de llegir les declaracions de David Rodríguez, els membres d'ApS-CUP, amb dos representants al ple de Solsona, van posar-se en contacte amb l'alcalde per confirmar les seves paraules «i expressar, si eren certes, el nostre malestar». En aquest sentit, Alternativa per Solsona-CUP assegura que no ha dit ni publicat cap falsedat sobre el Camp del Serra: «ni en la nostra nota de premsa ni en declaracions als mitjans».

A més a més, Òscar García fa èmfasi en el fet que «en cap cas diem que no se'ns hagi informat sobre l'operació», sinó que reitera que part de la documentació no se'ls va lliurar «en els terminis establerts ni en els formats habituals als plens municipals».

El govern solsoní va defensar divendres les negociacions dutes a terme per la compra del Camp del Serra en resposta a les crítiques dels grups de l'oposició (PDeCAT i Aps-CUP) per l'encariment del preu respecte del pactat a final d'any. La CUP, que demanava que l'equip de govern fes «una jornada d'audiència pública per donar explicacions públiques de l'operació, i aportés llum sobre alguns aspectes», va posar també l'accent en els gairebé 5 milions d'euros de deute condonats per la Sareb als antics propietaris.