La regidoria de Cultura de Solsona tancarà, el proper 25 d'abril, el termini del concurs de disseny del programa de la festa major. La persona guanyadora rebrà l'encàr-rec de confeccionar l'interior del programa de la festa major, el programa de mà i la resta de la línia gràfica de la propera edició.

Les bases del concurs es mantenen en la línia d'altres edicions, així com el premi per a l'obra guanyadora, de 500 euros.

Cada concursant pot participar-hi amb un màxim de dues obres originals i inèdites. En el disseny hi ha de figurar el text «Festa Major 2017 Solsona» i els logotips de l'Ajuntament de Solsona, Festa Patrimonial d'Interès Nacional i el departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El jurat del certamen estarà integrat per l'alcalde, David Rodríguez, la regidora de Cultura, un representant dels mitjans de comunicació locals i un artista local. Es valorarà en el disseny algun motiu al·lusiu als elements de la festa. Així mateix, l'Ajuntament sospesa diferents opcions per reduir el pressupost que es destina a la difusió en paper de la festa major.