Tots els professionals qualificats de Solsona, Cardona i els entorns estan convidats a adherir-se a un grup virtual creat dins la xarxa social Linkedin. Té per nom 'Treballar a Solsona i Cardona' i ha assolit els 140 membres els primers quinze dies. L´ha creat l´Agència de Desenvolupament Local a fi de connectar els professionals del territori interessats a treballar amb empreses que busquen incorporar personal qualificat i també crear una xarxa de professionals.

És un grup obert a totes les edats i per formar-ne part només cal tenir una qualificació (cicles formatius de grau mitjà o superior, titulació universitària o equivalents). Amb aquesta eina es vol donar resposta al repte per a les empreses del territori de trobar determinats perfils professionals per cobrir vacants i, al mateix temps, atraure joves talents que han marxat a estudiar o treballar fora i que tornarien si trobessin una bona oportunitat laboral. Així mateix, aquest grup té la voluntat de posar en xarxa professionals de diferents àmbits que poden crear sinergies i noves oportunitats de col·laboració.

Com en qualsevol altre grup de Linkedin, els integrants d´aquest col·lectiu virtual poden compartir ofertes de feina i participar en converses de caràcter professional. Linkedin és la principal xarxa social per a professionals i negocis.