El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), com a centre adscrit a la Fundació per a la Certificació de Competències en Idiomes (Fundació CCI), acollirà les proves per a l'obtenció dels nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2, d'anglès, francès i alemany.

Les proves es faran el dia 1 de juliol, al CTFC del Seminari. Les persones que desitgin fer aquest examen no s'hauran de desplaçar fora de Solsona, com s'havia de fer habitualment per obtenir la certificació.

Serà el tercer any que el CTFC ofereix la possibilitat de fer les proves. En els anys anteriors, s'hi van presentar prop de 60 persones, de les quals més del 75% van aconseguir el certificat.

La Fundació CCI, que és qui farà l'examen, té per objectiu desenvolupar mètodes i eines d'avaluació i de certificació de coneixements d'anglès, francès, alemany i altres idiomes de la Unió Europea. Les proves consten de quatre parts: coneixement general i comprensió lectura, comprensió oral, expressió escrita i interacció oral. Cal obtenir una mitjana del 60% per superar la prova.

La data límit d´inscripció a les proves és el 30 de maig.

Es pot consultar els preus de matrícula o demanar més informació al telèfon 973-481644 (de 8h a 15h).