La 65a Fira de Sant Isidre, que se celebra el cap de setmana que ve, recupera en l'edició d'enguany una de les exposicions que desperten més expectació entre els seus visitants, la de tractors antics.

Aquesta exposició, que es recupera enguany, esdevé «un homenatge als primers tractors que van conrear la terra i que van suposar una vertadera revolució productiva», segons fonts de l'organització. Són molts els exemplars que s'han perdut pel camí, però són encara molts els amants d'aquestes peces de museu que les han restaurat i que llueixen com el primer dia. El tractor més antic de la mostra serà un vehicle de l'any 1917. Així mateix, l'exposició de tractors antics s'ubicarà al passeig del Pare Claret, davant del Casal de Cultura de la ciutat.

Responsables del Consell Comarcal posen èmfasi que la Fira de Sant Isidre de Solsona s'ha convertit en una cita remarcable al Solsonès, fins al punt que alguns la qualifiquen de «la festa major de la comarca», i que té «un destacat abast transversal, els trets inherents al seu origen agrícola i ramader hi són ben presents».