La representació de la comèdia Criatures del grup de teatre Xalats Xalant, els dies 20 i 21 de maig, enceta la catorzena Setmana de la Gent Gran de Solsona, que proposa una vintena d'activitats lúdiques, culturals i divulgatives, la gran majoria gratuïtes i amb la col·laboració d'una trentena d'entitats. Aquest és un programa de la regidoria d'Acció Social, els serveis socials del Consell Comarcal i el Consell de la Gent Gran.

Des d'aquesta setmana es poden comprar les entrades per a aquesta obra a les dependències dels serveis socials per 5 euros, tot i que n'hi haurà a taquilla.

Entre les novetats d'enguany de la Setmana de la Gent Gran, hi ha un concurs de fotos antigues de Solsona per dinamitzar l'acte inaugural de l'exposició; un taller de cuina centrat en al·lèrgies i intoleràncies i un altre de mindfulness; una activitat per folrar elements públics amb llana; una xerrada sobre llibres il·lustrats, un recital de poesia i una visita guiada a dues ermites del Vinyet. El concurs d'Instagram es farà del 20 al 28 de maig amb l'etiqueta #setmanagentgransolsona2017.