Avui divendres, dia 19, al migdia es tancaran les matriculacions per als nens i nenes que vulguin examinar-se a la ciutat de Solsona de les proves oficials d'anglès de la Universitat de Cambridge de nivell Starters, Movers i Flyers.

La convocatòria, coordinada a la ciutat per la seva regidoria d'Educació i l'àrea homòloga del Consell Comarcal del Solsonès, serà el proper 28 de juny.

En aquesta ocasió serà el segon any que Solsona acull aquestes proves. L'estiu passat hi van concórrer una trentena d'infants. Així doncs, les proves que es duen a terme a Solsona s'envien a corregir a Cambridge i el mateix estiu se'n reben els diplomes corresponents.

La prova de nivell Starters val 57,14 euros, la de Movers, 59,20 euros, i la de Flyers, 61,75 euros. Durant aquesta darrera setmana, la inscripció i el pagament de les matrícules se centralitzen a través de la secció d'Alcaldia de l'Ajuntament de Solsona. Per a més informació cal trucar al 973480050, a través de l'extensió 109, o bé enviar un correu electrònic a l'adreça alcaldia@ajsolsona.cat.