El mateix dijous, a partir de les 6 de la tarda, productors i elaboradors ecològics i de proximitat explicaran les seves experiències en una taula rodona moderada pel dinamitzador de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (AdlSolCar), Carles Pujol, a la sala d'actes del Casal de Cultura i Joventut.

Els ponents seran Josep Pintó de Biolord (vall de Lord), Arnau Vilaseca de TornaTerra (Prades de la Molsosa), Marta Borràs de DPagès (Olius) i Joan Fernández d'Oli Migjorn (Cardona). Després de la taula rodona, hi haurà intercanvi d'idees entre els membres de la taula i el públic. A més, Elisabet Brualla, cap de l'oficina comarcal del departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat al Solsonès, s'encarregarà de presentar la jornada.

Segons els organitzadors, el sector de la producció agrària ecològica ha experimentat un creixement important els darrers anys i el consum intern manté un bon ritme ascendent. AdlSolCar i el departament d'Agricultura de la Generalitat han proposat la jornada, que acabarà amb el sopar amb compromís cap al territori i les persones al bar del Casal.