La regidoria de Joventut de l'Ajuntament solsoní demana als joves actius d'entre 16 i 29 anys que entrin al Portal Jove i votin en línia, fins al 16 de juny, per decidir les accions que es portaran a terme d'ara endavant. Els joves poden escollir tres de les nou propostes que van tenir més suport en l'enquesta col·laborativa del mes de febrer.

Algunes de les possibles accions són la creació d'un punt d'informació o oficina jove, d'un espai de trobada per a joves amb diferents ambients, d'un local d'oci per a joves menors, així com l'elaboració d'una guia de recomanacions de bona convivència als locals, la revisió de l'oferta de cicles formatius, la creació d'un programa de beques formatives, de contractació de joves com a aprenents a les empreses o l'ampliació d'horaris a les instal·lacions esportives.

Les votacions constitueixen la segona part d'un procés participatiu que va començar a principi d'any, segons la regidora de Joventut, Yasmina Valderrama. La proposta, de l'Ajuntament de Solsona, té el suport de la Generalitat i està coordinada per la consultora Raiels.