Després de la brutal agressió que va patir un policia local de Solsona el mes de maig, l'equip de Convergència a l'Ajuntament de Solsona va demanar a la regidora Isabel Roca que rectifiqués el rumb actual i vetllés per la seguretat dels solsonins. Ho va fer durant la roda de premsa corresponent a la meitat de legislatura.

El grup de CiU denunciava que «els agents segueixin patrullant i estiguin sols de servei el 33% de la jornada», i afegia que «no podem permetre que se segueixi dient que els policies no estan sols de servei quan tenim les proves que indiquen que cada dia es passen un terç de la jornada sols (de 2h a 6h i de 14h a 18h)», en paraules del portaveu Marc Barbens, que demanava a l'Ajuntament «la inversió necessària per poder convocar les places vacants i formar els interins que han accedit al cos».

Segons la darrera nota de premsa del consistori solsoní, «la programació de treball de la policia local sempre preveu dos agents per torn les 24 hores del dia». Tanmateix, afegeix que es tracta d'una situació que pot «alterar-se puntualment en cas d'indisposició, baixa o hores d'assumptes particulars, entre d'altres», continuant amb les paraules del consistori solsoní.