El conseller comarcal de l'Associació d'Agrupació d'Electors, Pere Vilaginés, i les conselleres comarcals de CiU, Imma Pujol i M. Claustre Sunyer, han presentat la seva renúncia a l'acta de conselleres al ple del Consell Comarcal del Solsonès celebrat la setmana passada.

Una vegada el ple de l'ens ha tingut coneixement de la renúncia dels consellers comarcals, el Consell Comarcal del Solsonès procedirà a la tramitació de la substitució dels membres sortints davant la Junta Electoral Central, la qual emetrà credencial dels nous consellers comarcals. Així doncs, Antoni Márquez substituirà Pere Vilaginés, Francesc Rovira substituirà Imma Pujol, i Josep M. Casafont substituirà M. Claustre Sunyer.

Tan bon punt el Consell Comarcal del Solsonès hagi rebut les credencials dels nous consellers comarcals per part de la Junta Electoral Central, aquests prendran possessió en el proper ple que es dugui a terme. Les notícies han arribat a la vegada que la presidenta del Consell, Sara Alarcón, s'ha reincorporat a la feina després d'haver estat uns mesos de baixa per maternitat.