De dilluns a diumenge i després de la Festa Major de Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i el Port del Comte estan celebrant les seves festes majors. Han presentat un cartell conjunt, amb una àmplia presència d'activitats esportives. Dijous, per exemple, hi va haver el campionat de ping-pong i el de futbolín, i el futbol d'adults.

El concert de divendres ha estat anul·lat com a mostra de condol per l'atemptat de Barcelona, i la jornada més potent és la d'avui dissabte, amb la caminada i el Port del Comte's Hill Cheese Rolling and Wake, la versió local de la divertida cursa anglesa d'empaitar formatges pel pendent, a més de jocs de cucanya i el joc de sac al forat, que també és una versió local d'un joc americà.

Del Port del Comte a l'Índia proposa viatjar Holi Fest, també dissabte, seguida pel campionat de botifarra i el campionat de truites, que donarà peu al sopar de germanor, amenitzat pel cantant Marc Anglarill. Diumenge hi haurà el mercat de segona mà, un partit de futbol al pàrquing de l'estació i una paella popular.