Aquest divendres al migdia s'han concentrat prop de 400 persones davant de l'ajuntament de Solsona en els cinc minuts de silenci convocats en contra dels atacs terroristes. L'alcalde, David Rodríguez, ha llegit el manifest conjunt de l'ACM i la FMC. L'han acompanyat regidors i alcaldes de diversos municipis del Solsonès, així com representants del Consell Comarcal i altres organismes públics i personal del SEM.

D'acord amb els tres dies de dol decretats pel Govern de la Generalitat de Catalunya a tot el territori, que suposa la suspensió d'actes oficials i actes lúdics i festius organitzats pels ens públics, el consistori ha anunciat l'anul·lació de la revetlla d'avui dissabte, a càr-rec d'Elisabeth Majoral. L'acte s'ha ajornat per a divendres vinent, dia 25 d'agost. A més, la bandera de la façana consistorial onejarà a mig pal fins diumenge.

Tots els grups municipals de l'Ajuntament de Solsona manifesten el seu ferm rebuig a l'atemptat terrorista perpetrat dijous a la tarda a Barcelona i l'intent frustrat a Cambrils, i se solidaritzen amb les víctimes i els seus familiars. Alhora, el consistori expressa el seu agraïment i reconeixement a la tasca de les forces de seguretat i els professionals mèdics que han estat treballant les darreres hores.