Les activitats ludicoesportives de les piscines municipals de Solsona arriben a la festa de final d'estiu, que tindrà lloc el divendres 25 d'agost. Dilluns es tanquen les inscripcions. De moment, hi són convidats els 257 infants i joves que al llarg de l'estiu han participat en el programa organitzat per la regidoria d'Esports.

La festa consistirà en la instal·lació d'inflables, jocs i altres sorpreses. Enguany, entre la dar-rera setmana de juny i tot el mes de juliol, es van inscriure a les activitats de les piscines municipals 234 nenes i nens nascuts entre els anys 2002 i 2014, i durant l'agost, 140. Als matins s'han fet activitats esportives i lúdiques a les diferents instal·lacions municipals, sortides, manualitats i cursets de natació infantil. Temàticament, cada setmana s'ha dedicat a les modes de dècades més emblemàtiques del segle XX.

La dinamització de les piscines municipals també ha tingut activitats nocturnes programades per primera vegada. Durant aquest mes d'agost, l'equipament esportiu ha tingut una classe de ioga sota la lluna plena amb la professora nord-americana Danika Fuentes, i està preparant dues activitats més per a la darrera setmana del mes. Els dies 29 i 31 d'agost hi haurà una sessió de cinema a la fresca i el darrer sopar maridatge de l'estiu del bar El Casal. En les dues activitats es dóna la possibilitat als assistents de fer un bany nocturn, ja que les piscines estan obertes fins a les dotze de la nit.

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Solsona és l'encarregada de l'organització de les activitats, a través de la direcció de les piscines municipals, que ha tingut la col·laboració d'Amisol. Les activitats nocturnes són «un experiment, i tenim el convenciment que la bona acollida que tindran ens animarà a continuar organitzant-les els propers anys», assegura el regidor d'Esports, Ramon Xandri.