L'Ajuntament solsoní ha obert les reserves d'espai a la plaça Major per a persones amb mobilitat reduïda durant la festa major. El col·lectiu disposarà d'un entarimat el dia 8 de setembre al migdia, per poder veure els ballets tradicionals i el lliurament de les bandes a la pubilla i les donzelles d'honor, així com les faixes a l'hereu i els fadrins, els primers de la història del pubillatge a la ciutat.

El consistori ha informat que a l'entarimat municipal ubicat a la plaça Major hi ha un màxim de vuit places per a les persones amb mobilitat reduïda, i el període d'inscripció finalitza el divendres 1 de setembre, a l'OAC de l'ajuntament de Solsona, que ha declarat que les limitades dimensions de l'entarimat «ens obliguen a realitzar un procés de reserva. En cas que hi hagi més demanda, es prioritzarà l'assignació de llocs als infants».

Creu Roja del Solsonès hi col·labora aportant voluntaris. Amb aquest servei, que s'ofereix des del 2014, s'intenta fer accessible un dels actes més populars de la festa major als col·lectius amb dificultats per acudir a la plaça.