L'església romànica de Sant Serni de Guixers acollirà dissabte 26 d'agost la darrera cita del Cicle Tr3sors 2017 amb l'actuació de la cantant solsonina Alba Marbà, juntament amb un tastet de gastronomia local que serà servit per La Gatera. Aquesta segona actuació del cicle tindrà lloc a la capella de l'església, també anomenada Sant Serni de Vilamantells o Mare de Déu del Grau, ubicada a la falda de la vall de Lord.

En l'acte, la interpretació protagonitzada per la música, compositora i vocalista s'unirà amb el tastet gastronòmic local, tot emmarcat en un entorn, i que formarà part d'una composició o «mescla de cultura i patrimoni del Solsonès», en paraules del Consell Comarcal, un dels organitzadors de l'acte juntament amb el Patronat de Turisme.

Els dos organismes també han tingut la col·laboració de l'Ajuntament de Guixers i l'Ajuntament de Clariana de Cardener, la localitat on es va encetar el cicle el 29 de juliol a la capella de Santa Àgata, amb el duet de versions Priàpia. Les entrades per al cicle Tr3sors s'aconsegueixen de manera anticipada a l'Oficina de Turisme del Solsonès.