Per primer any, Joventut Solsonina servirà les begudes dels concerts de dijous i dissabte amb gots reutilitzables ecològics, «subvencionats per l'Ajuntament», expliquen els membres de l'entitat. Els vasos portaran el lema: «Si vols una bona farra, vine a la barra» i els logos de l'Ajuntament i de Joventut Solsonina.

«Estem molt agraïts de l'augment de pressupost per als joves que ha fet l'Ajuntament», asseguren des de l'entitat, però afegeixen que els agradaria que la partida pugui augmentar de cara a properes edicions. Enguany, Joventut Solsonina complirà set anys organitzant actes per a joves per la festa major. L'entitat va sorgir l'any 2011, a partir de la primera assemblea de joves de Solsona, amb el lema «Fes sentir la teva veu».

Per organitzar les diverses activitats de la festa major, l'associació ha funcionat per comissions. «Tenim les comissions de grups, del concurs de músics, de xarxes socials, de material, de contacte amb empreses per aconseguir les barres i els sortidors i del Barramiau», expliquen. A cada grup hi ha unes tres o quatre persones.