El cicle solsoní «Viure en un cos de dona» arriba a la tercera edició, i enguany se centra en el món emocional. Les psicòlogues Hermínia Gomà i Mònica Cunill en seran les ponents. Gomà portarà a terme dijous 19 d'octubre la xerrada «La vida que tinc és la vida que vull?», sobre vida diària, consciència i valors. Per la seva part, el dijous 14 de desembre Cunill parlarà de la transformació personal que suposa el moment de dol.

La temàtica d'aquesta edició era clara, segons apunta la regidora de Polítiques d'Igualtat, Yasmina Valderrama, ja que «en la societat actual es fa imprescindible treballar el vessant emocional». I, en aquest sentit, s'ha confiat, d'una banda, en Hermínia Gomà, per la seva dilatada trajectòria professional, i en Mònica Cunill perquè se centra en «un tema que encara avui és tabú i se n'ha de poder parlar per aprendre a gestionar-lo», continua Valderrama.

El Consell Comarcal, a través del Servei d'Informació i Atenció a les Dones, i l'Associació de Dones del Solsonès han col·laborat en aquest cicle que s'inclou dins el Pla comarcal de polítiques de dones i té el suport de l'Institut Català de les Dones. La imatge gràfica és com la de l'any passat, de Volianna Il·lustració, nom artístic de la solsonina Anna Terricabras.