Aquesta tarda s'ha aturat la recerca de l'home de 80 anys, veí de Guixers, que va desaparèixer dissabte al matí mentre buscava bolets per un bosc de la zona del Montcalb situat a la banda nord-oriental d'aquest municipi del Solsonès. La recerca es tornarà a reprendre demà dilluns, a les 8 del matí.

Els Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat de Catalunya, el SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques), efectius de les ADF (Associacions Defensa Forestal), voluntaris de la zona i familiars han estat treballant aquest diumenge per buscar l'home però, quan s'ha fet fosc, han hagut de suspendre l'activitat per garantir la seguretat de la gent que hi participava perquè es tracta d’una zona molt abrupta.

El dispositiu ha comptat amb la presència de mitjans aeris, una desena de terrestres i la unitat canina, però no ha estat possible localitzar-lo.

La família del desaparegut va donar l'avís entre les 11 del matí i quarts de 12 del migdia de dissabte i es van desplaçar fins allà cinc vehicles dels Bombers. També hi va anar un helicòpter, que va estar voltant per la zona. L'home solia caminar per aquesta zona del Solsonès, però la família, com que no el trobava des de feia estona, va donar l'avís.