Institucions i entitats solsonines estan preparant la tercera Fira del Tió de Solsona, que tindrà lloc el dissabte 9 de desembre durant tota la jornada amb l'epicentre a la plaça Major. El tió foradat i els pessebres són els dos elements que comparteixen protagonisme en el certamen. Per tal de muntar l'exposició que s'instal·larà en un local de la plaça Major, l'organització fa una crida als veïns que vulguin participar-hi cedint els seus exemplars. El Mercat dels Artesans, ubicat a la plaça Major, tindrà parades d'arts i oficis i artesania alimentària de l'Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès.

A més, la Fira del Tió tindrà la participació de diverses entitats socials, que hi organitzaran activitats amb fins solidaris i altres propostes de tipus gastronòmic. Entre d'altres, hi haurà un berenar, recollida de joguines i aliments, un tast, tallers diversos i una sessió de contacontes.

La Fira del Tió de Solsona és organitzada entre l'Ajuntament solsoní, el Consell Comarcal a través de Solsonès Fires, l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (AdlSolCar) i l'Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès, amb la col·laboració de diverses entitats.