L'exposició «Som gent de profit», per reduir el malbaratament alimentari, s'instal·larà a la Sala Polivalent solsonina entre els dies 4 i 21 de desembre. A més, es desenvoluparan tallers per a les escoles entre els dies 11 i 20 de desembre, que pretenen educar per capgirar les xifres de l'Agència de Residus de Catalunya, que afirmen que «cada català llença 35 quilos de menjar a l'any, que sumen un total d'unes 262 tones de menjar».

D'aquesta manera, la regidoria de Medi Ambient ha col·laborat amb l'Agència Catalana de Residus per situar la mostra itinerant a Solsona, que proposa maneres de comprar, d'organitzar els productes o de reaprofitar els aliments amb un seguit de dades transmeses a través d'un espai quotidià per a les persones com pot ser la cuina d'una llar. El lema que els organitzadors volen transmetre és que a través de bones pràctiques alimentàries es pot evitar llençar menjar i recuperar el valor dels aliments.

L'exposició es podrà visitar al vestíbul superior de la Sala Polivalent, on les regidories de Medi Ambient i Educació també coordinaran els tallers escolars.