Un veí de Solsona de 83 anys d'edat, Jaume Bonvehí Colell, ha mort a l'Hospital Arnau de Vilanova com a conseqüència de les greus ferides que es va fer diumenge en un accident de trànsit a la carretera de Biosca, al terme municipal d'Olius. El funeral es farà avui, a les 4 de la tarda, a la catedral de Solsona.

L'accident, segons fonts dels Bombers de la Generalitat i del Servei Català de Trànsit, va tenir lloc diumenge a 1/4 de 3 de la tarda a la carretera C-451, que uneix Solsona i Biosca, al terme solsoní d'Olius. A l'altura del quilòmetre 50, hi va haver un xoc entre dos cotxes i, com a conseqüència, tots dos vehicles van bolcar.

A causa de l'accident, el solsoní, que viatjava en un dels vehicles, va quedar atrapat entre la ferralla i va haver de ser rescatat pels Bombers, que hi van treballar amb quatre dotacions. L'home, després de ser atès pel personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), va ser traslladat en un helicòpter medicalitzat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on va ingressar a l'UCI, en estat molt greu.

L'accident també va causar dos ferits de caràcter lleu, que van ser traslladats en una ambulància del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa.

El solsoní, finalment, no va poder superar les greus lesions i va acabar perdent la vida a l'UCI de l'hospital lleidatà. El seu cadàver va ser traslladat als dipòsits judicials de Lleida, amb l'objectiu de fer-li l'autòpsia, abans de ser portat a Solsona.

Jaume Bonvehí Colell estava jubilat, però era molt conegut a Solsona perquè durant molts anys havia estat el responsable d'una empresa distribuïdora de begudes a la comarca. Vidu, amb dues filles i diversos néts i nétes, el seu funeral serà avui, a les 4 de la tarda, a la catedral de Solsona.