Després de setze edicions al Teatre Comarcal de Solsona, la Nit de l´Esport del Solsonès, el proper divendres 19 de gener, es trasllada a la Sala Polivalent i amb un format renovat, a més d´una nova data, ja que sempre se celebrava a final d´any. L´acte tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre i l´entrada és lliure i sense invitació.

La festa de reconeixement a l´activitat esportiva de la comarca s´iniciarà a l´auditori de la Sala Polivalent amb una xerrada a càrrec del psicòleg esportiu Pep Marí que porta per títol "Els valors et fan guanyar". Una hora més tard, a dos quarts de nou, la sala gran del mateix equipament acollirà la dissetena Nit de l´Esport, amb un reconeixement als equips federats, l´esport escolar i l´esport d´alt nivell. També es guardonarà la trajectòria d´una persona vinculada al món esportiu comarcal.

En el procés de canvis i renovació en què es troba aquesta gala, organitzada pel Consell Comarcal, l´Ajuntament de Solsona i el Consell Esportiu del Solsonès, en breu es crearà una comissió amb diverses entitats esportives i centres escolars. Aquest òrgan ha de servir per donar una nova projecció al certamen esportiu i reimpulsar el reconeixement a l´activitat esportiva a la comarca.