L´edició del 2018 de la Fira de Sant Isidre recuperarà la Mostra d´Art Jove després de més de deu anys. El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Solsonès l'havia organitzat des de l´any 2003 a l´any 2006.

En la què serà la cinquena Mostra d´Art Jove, hi haurà una exposició col·lectiva amb les disciplines de dibuix, pintura, escultura, disseny, audiovisual i fotografia, que es prorrogarà un mes més enllà de la fira. Des del Consell Comarcal també es vol exportar l´exposició més enllà de la ciutat de Solsona.

El conseller comarcal de Promoció Econòmica i director de Solsonès Fires, Josep Caelles, ha volgut destacar la importància de tornar a incorporar aquest esdeveniment que proporciona "un espai comú d´expressió als artistes de la comarca". La Mostra d´Art Jove solia celebrar-se durant la setmana prèvia a la Festa Major de Solsona, i contemplava totes les disciplines artístiques.

Els candidats a participar han de tenir entre 14 i 35 anys i poden presentar el seu currículum i les seves obres al Consell. De les obres presentades se´n seleccionaran dues, que seran exposades.De la selecció se'n realitzarà un catàleg. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 23 de març de 2018.