L'edició del 2018 de la Fira de Sant Isidre recuperarà la Mostra d'Art Jove després de més de deu anys. El Servei Comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Solsonès l'havia organitzat des de l'any 2003, fins a l'any 2006.

En la que serà la cinquena Mostra d'Art Jove, hi haurà una exposició col·lectiva amb les disciplines de dibuix, pintura, escultura, disseny, audiovisual i fotografia, que es prorrogarà un mes més enllà de la fira. El Consell Comarcal també vol exportar l'exposició més enllà de la ciutat de Solsona. El conseller comarcal de Promoció Econòmica i director de Solsonès Fires, Josep Caelles, ha volgut destacar la importància de tornar a incorporar aquest esdeveniment que proporciona «un espai comú d'expressió als artistes de la comarca». La mostra solia celebrar-se durant la setmana prèvia a la festa major, i incloïa totes les disciplines artístiques.

Els candidats han de tenir entre 14 i 35 anys i poden presentar el seu currículum i les seves obres al Consell. De les obres presentades se'n seleccionaran dues, que seran exposades.