El Consell Comarcal del Solsonès torna a engegar les taules de treball del procés participatiu. El proper dijous dia 22 de febrer a les set de la tarda, la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès acollirà la tercera taula de treball, després d'haver desenvolupat la diagnosi i recollida de dades com a resultat del projecte en els diversos municipis de la comarca.

El procés participatiu va ser engegat per primera vegada fa dos anys i ha recorregut els diversos municipis del Solsonès. Aproximadament, ha tingut la participació de més de 250 persones. El Consell Comarcal ha explicat que la del proper dijous serà la tercera taula de treball, i els objectius centrals en els quals es basarà seran els de prioritzar i debatre accions en salut, serveis socials, joventut i educació.

La idea, seguint amb la informació de l'ens comarcal, és definir una estratègia comarcal conjunta en aquests àmbits, basada en la cooperació i l'interès col·lectiu. La participació a la sessió de dijous és oberta a tothom qui vulgui, però es necessita inscripció prèvia a l'apartat de Promoció Econòmica del Consell.