La Diputació de Lleida aporta 4.000 euros al Consell comarcal perquè des del Solsonès es pugui dur a terme activitats esportives com ara la lliga comarca de Futbol Sala i la Lliga Comarcal de Bitlles Catalanes. La competició de futbol sala fa 28 anys que s´organitza des de l´ens comarca. La de bitlles, arriba a la desena edició. La Diputació de Lleida aporta 4.000 euros al programa de suport a les iniciatives esportives

Mitjançant un decret de presidència de la Diputació de Lleida, l´ens provincial ha atorgat, dins de la dotació de subvencions directes a consells comarcals de caràcter extraordinari, un ajut total de 4.000 euros al Consell Comarcal del Solsonès de suport a iniciatives esportives.

Aquesta col·laboració permet fer front a les despeses relacionades amb l´organització de la Lliga Comarcal de Futbol Sala, així com a l´adquisició de material esportiu com ara pilotes, trofeus i altres, i fer-se càrrec també de les despeses arbitrals de les 12 hores de Futbol Sala Comarcal i Supercopa Comarcal.

La Lliga Comarcal de Futbol Sala té una trajectòria dilatada. Era l´any 1990 quan el Consell Comarcal del Solsonès va iniciar aquesta competició que, a dia d´avui, aglutina 17 equips i més de 250 jugadors. A part d´aquesta competició i de la de les 12 hores de Futbol Sala i la Supercopa, el Consell Comarcal del Solsonès organitza, des de fa 10 anys la Lliga Comarcal de Bitlles Catalanes que aplega un centenar de jugadors.

El conseller comarcal de medi ambient i esports, Albert Bajona, ha volgut destacar el paper de l´esport a la comarca i l´aposta que sempre n´ha fet el Consell Comarcal, així com reconèixer el suport que presta la Diputació de Lleida.