La Diputació de Lleida aporta 4.000 euros al Consell Comarcal perquè des del Solsonès es pugui dur a terme activitats esportives com ara la Lliga Comarcal de Futbol Sala i la Lliga Comarcal de Bitlles Catalanes. La competició de futbol sala fa 28 anys que s'organitza des de l'ens comarcal. La de bitlles arriba a la desena edició.

El Consell va donar a conèixer ahir el decret de presidència de la Diputació de Lleida que atorgava els diners. L'ens provincial ha atorgat, dins de la dotació de subvencions directes a consells comarcals de caràcter extraordinari, un ajut total de 4.000 euros al Consell Comarcal del Solsonès de suport a iniciatives esportives.

Aquesta col·laboració permet fer front a les despeses relacionades amb l'organització de la Lliga Comarcal de Futbol Sala, així com a l'adquisició de material esportiu com ara pilotes, trofeus i altres, i fer-se càrrec també de les despeses arbitrals de les 12 Hores de Futbol Sala Comarcal i Supercopa Comarcal. La lliga de futbol sala aplega 250 jugadors, i la de bitlles, 100 més, i el Consell considera important mantenir l'activitat.