El web dels infants de Solsona posarà en marxa el dimecres 7 de març un nou concurs d'enigmes adreçat a l'alumnat de primer fins a sisè de primària de les escoles del Solsonès. Es titula «Qui sap on? Qui sent què?» i és una iniciativa de la regidoria d'Acció Social i Solsona FM per dinamitzar aquest web i, alhora, fer ciutat, ja que contribuirà que les famílies redescobreixin indrets del nucli antic i curiositats sonores locals.

Setmanalment, a l'apartat «Concursa» del web InfantsdeSolsona.cat es penjarà una fotografia d'un detall d'algun indret solsoní i un enigma sonor representatiu de la ciutat, que també es podrà escoltar a la ràdio municipal uns quants cops al dia. Els concursants disposaran de tota la setmana per endevinar els dos enigmes i enviar-ne les respostes. Cada mes es publicarà la llista de participants i el nombre d'encerts, i el 25 de maig es farà un sorteig entre els vint que tinguin més encerts, dels quals cinc aniran a la final.

L'origen d'aquesta activitat, coordinada pels Serveis Socials Bàsics del Solsonès, són els Menutenigmes, un concurs d'enigmes verbals que va funcionar durant tres cursos des del 2013.