Solsona ja té un punt per fer la recàrrega de vehicles elèctrics. És una estació que permet endollar dos vehicles alhora. És el primer de Solsona i de la comarca. S'ha instal·lat a l'aparcament de les Moreres, per tal de facilitar les càrregues semiràpida i lenta al màxim de vehicles. Aquesta estació d'accés públic és fruit d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la companyia local Electra del Cardener Energia. L'alcalde, David Rodríguez, i Josep Maria i Guillem Reig, responsables de l'empresa, han estat testimonis de l'estrena aquest migdia.

Poden fer ús de l'estació dos vehicles simultàniament. Hi ha un endoll de càrrega semiràpida (de tipus Mennekes) -si la bateria del vehicle es troba al 30%, en dues hores es completa- i un altre de lenta (de tipus Schuko), aquest últim normalment per a motocicletes i cotxes elèctrics de primera generació, si no tenen adaptador -es carreguen en sis hores. Els usuaris hauran d'utilitzar una targeta que s'expedeix gratuïtament des de l'oficina d'Electra del Cardener Energia, tot i que l'equipament serà compatible amb targetes de l'àrea metropolitana de Barcelona. En cas que n'hagin de fer ús passavolants estrangers, es facilitaran targetes d'emergència també des de la Policia Local i l'Oficina de Turisme.

La recàrrega d'energia serà gratuïta almenys fins a final d'any, tal com estableix el conveni signat pel consistori i la companyia elèctrica. El segon i el tercer any Electra té potestat per decidir mantenir la gratuïtat del servei per als usuaris o aplicar-hi un cost, que serà consensuat amb l'Ajuntament i que no es preveu que superi els 3 euros.