L'edifici de Cal Porrer va acollir la primera trobada dels professionals dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa de la demarcació lleidatana. La reunió, amb més d'una vintena de professionals, va servir per compartir experiències, eines de treball, preocupacions i inquietuds. També es va posar un punt de partida per a la creació d'un grup de treball d'àmbit provincial que es reunirà periòdicament per continuar treballant i millorant la qualitat dels serveis.

A més, el Servei d'Intervenció Socioeducativa de Solsona (SIS) va programar una nova sessió dels Jocs Gegants a Solsona i a Sant Llorenç de Morunys a principi de setmana. L'activitat, en relació amb els jocs tradicionals, va tenir una notable acceptació segons l'entitat organitzadora.

La consellera comarcal d'Acció Social, Igualtat i Joventut, Sílvia Solé, ha volgut destacar la important tasca de les professionals del SIS, consistents en l'atenció a infants i adolescents i a les seves famílies per afavorir el seu desenvolupament personal, la integració social, així com l'adquisició d'aprenentatges.