El dia 25 d'abril l'Ajuntament de Solsona tanca el termini per presentar les propostes per al concurs del disseny de la portada del programa de la Festa Major de Solsona, que se celebra del 7 al 10 de setembre del 2018. Les bases i el premi, dotat amb 500 euros, es mantenen iguals que els darrers anys. El disseny inclou tant la portada com la configuració i la maquetació de l'interior de la publicació festiva.

El jurat estarà integrat per l'alcalde, la regidora de Cultura, els portaveus dels grups municipals, un representant dels mitjans de comunicació locals i un artista local que no participi en el concurs. Els membres del jurat valoraran els treballs en funció de la seva originalitat, així com la creativitat, la inclusió en el disseny d'algun motiu al·lusiu als elements tradicionals de la festa i la qualitat de la presentació.

Les persones que hi vulguin concursar han de presentar una sol·licitud al registre general d'entrades de l'Ajuntament de Solsona amb les obres, i un sobre tancat que contingui les dades identificatives de l'autor o autora.