La cooperativa de dinamització turística Voliacs SCCL farà la seva presentació de les visites guiades que ofereix com a Solsona Experience el dissabte 28 d'abril a les set de la tarda. L'activitat començarà a l'Oficina de Turisme del Solsonès.

La jove cooperativa solsonina oferirà un tastet de les diverses visites del seu repertori, que van des de conèixer la història de les pedres de la catedral de la Mare de Déu del Claustre fins a tastar els productes artesans locals en una ruta pel nucli antic solsoní. Voliacs va néixer fa un any, durant el mes d'abril del 2017, amb l'objectiu de dinamitzar el turisme de la comarca en continuació amb el servei de guiatges ofert per l'associació Ithaca.

L'objectiu dels guies que formen part del projecte és «aconseguir que els visitants comprenguin i estimin casa nostra tal com ho fem nosaltres a través de la història del nostre territori plasmada en diverses visites experiencials». La presentació del 28 d'abril serà oberta a tothom i gratuïta, amb l'únic requisit de confirmar assistència abans del 25 d'abril.