Durant els dies 20, 21 i 22 d'abril el Patronat de Turisme del Solsonès participarà al saló B-Travel. Situat a l'estand de la marca turística Pirineus i donant suport al Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el Patronat de Turisme solsonenc oferirà informació turística de serveis i activitats, entre els quals hi haurà la campanya 'Solsonès, el mes gastronòmic'.

La campanya de promoció del Solsonès per al mes de maig, amb més d'un centenar de propostes, compta amb el suport de més de 80 establiments d'allotjament i de restauració, així com d'empreses d'activitats d'oci i d'entitats de la comarca.

El Saló de Turisme de Catalunya B-Travel és la fira més important d'àmbit turístic de tot Catalunya, en el qual hi participen els més diversos agents del sector. En l'edició de l'any passat, l'esdeveniment va aplegar més de 30.000 visites, 189 expositors de fins a 40 països ubicats en més de 5.900 metres quadrats. El Saló B-Travel 2017 va generar més de 12 milions d'impactes tenint en compte les trameses via correu electrònic, xarxes socials i espai web.