Fauna y Flora, La Garriga de Castelladrall i Mon Aroma Cosmètica Natural són algunes de les iniciatives emprenedores d'èxit que es reuniran a Solsona el proper 19 de maig al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Solsona. Compartiran els seus coneixements en la segona edició de Talentària, la jornada formativa per a artesanes, dissenyadores, artistes i emprenedores que porta per títol «Comunicar amb els cinc sentits». Ja hi ha les inscripcions obertes a través del web oficial.

La temàtica d'aquesta edició vol «oferir eines transversals, que siguin útils per a diferents tipus d'empreses», segons la tècnica del Servei d'Informació i Atenció a les Dones, Maribel Bella. L'accent es posa en projectes d'artesania i de petit format vinculats al territori.

L'esdeveniment, que vol atraure talent femení d'arreu del país, és organitzat per la regidoria de Polítiques d'Igualtat de Solsona, el Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Solsonès i l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb la col·laboració del Consorci Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, la Diputació de Lleida, l'Institut Català de les Dones, el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i l'Associació d'Artesans del Solsonès.