El pavelló nou de Solsona, poliesportiu municipal, tindrà un servei de bar a partir d'aquest proper cap de setmana. Dissabte a les dotze del migdia s'inaugurarà, condicionat per l'Ajuntament i gestionat per Amisol. Ambdues parts han signat un conveni de col·laboració. Aquest bar no tindrà un horari fix d'obertura, però funcionarà sempre que hi hagi competicions o altres activitats de les entitats esportives a les instal·lacions.

Aquest nou espai és situat al primer pis de l'equipament, just damunt de l'accés principal, i té una superfície de 50 m2. S'hi ha habilitat un taulell d'obra amb revestiment que s'ha delimitat amb tanques metàl·liques transparents, a més també s'hi ha col·locat algunes taules. La cuina, de petites dimensions, és integrada dins la pròpia barra del bar. Aquesta obra ha tingut un cost de 13.000 euros, i ha estat executada per Marsol, Indesol i la brigada municipal.

Els horaris d'aquest nou servei es concretaran en funció dels criteris d'assistència i una vegada consultades les entitats usuàries, segons ha fet saber l'Ajuntament. Obrirà mentre hi hagi el personal municipal que té cura de les instal·lacions. A l'estiu donarà suport al quiosquet de les piscines municipals, la gestió del qual també assumeix Amisol.

Tal com recull el conveni de col·laboració entre el consistori i l'Associació pro Minusvàlids de Solsona i Comarca, és voluntat de l'Ajuntament col·laborar-hi. Per això, la cessió és gratuïta, de manera que Amisol no haurà de satisfer cap contraprestació per l'ús del bar. A partir d'ara, les entitats del pavelló no podran vendre aliments ni begudes, però, a canvi, el bar es compromet a oferir el servei aquells dies que hi hagi activitat.