Aquell qui no corre, neda és el títol de la sessió de contes que la narradora Patricia McGill oferirà aquest dijous, dia 10, a dos quarts de sis de la tarda a la Biblioteca Carles Morató. És una sessió adreçada especialment al públic d´1 a 3 anys, acompanyat d´un adult. És una activitat gratuïta, organitzada per la biblioteca en el marc del programa "Creixem llegint, creixem junts", amb el suport del Pla Educatiu d´Entorn.

La narradora descriu la seva proposta com "un tast de contes, cançons, onomatopeies i ritmes de mar, animals i disbarats", per als qual també s´utilitzen objectes i àlbums il·lustrats. Les places són limitades, per la qual cosa cal inscriure-s´hi prèviament a les mateixes instal·lacions, presencialment, trucant al telèfon de l'equipament o enviant-hi un correu.

Patricia McGill, que ja va realitzar una activitat a la biblioteca solsonina l´any passat, és nascuda a l´Uruguai i veïna del poble de Florejacs (Segarra). Llicenciada com a actriu a l´Escola Multidisciplinària d´Art Dramàtic Margarita Xirgu de Montevideo, ha cultivat diverses disciplines artístiques, com el cant, la dansa i l´expressió corporal. Porta els seus espectacles de narració en auditoris, centres cívics i altres equipaments, i col·labora periòdicament amb biblioteques, escoles, llibreries i museus. Ha cooperat en diversos projectes de narració nacionals i internacionals i forma part de la junta directiva de l´Associació de Narradores i Narradors de Catalunya (ANIN), com a vicepresidenta.