Durant el mes de juny s´impartirà a l´Escola Arrels Secundària un curs per identificar i potenciar les competències que valoren les empreses. És una oferta organitzada per l´Ajuntament de Solsona, a través del Servei Connectem de l´Agència de Desenvolupament Local, que s´adreça principalment a persones en situació d´atur, tot i que també s´hi acceptaran persones que vulguin millorar el seu lloc de treball.

Aquest curs té una durada de 20 hores i s´impartirà els dies 1, 8 i 15 de juny de nou del matí a una del migdia, i els dies 5, 7, 11 i 18 de tres a cinc de la tarda. Porta per títol 'Les competències que valoren les empreses. Identifica i potencia les teves' i l´impartirà professorat de l´Escola Arrels.

La flexibilitat i la gestió del canvi, el treball en equip i la cooperació, la planificació i organització i la gestió emocional són algunes de les matèries que es treballaran en aquesta formació amb l´objectiu d´identificar competències transversals clau i afavorir la mobilització de competències professionals que permetin actuar de manera adient en situacions laborals de complexitat diversa. S´emmarca dins el projecte Treball als barris i ho subvenciona el Servei Públic d´Ocupació de Catalunya. L´any passat es va dur a terme un curs similar, arran de la constatació, per part del Servei Connectem, de la importància que donen les empreses a l´actitud adoptada a la feina.