A partir d'aquesta temporada, Solsona afavorirà l'assistència de col·lectius de persones vulnerables a l'oferta d'arts escèniques i música que organitzi al Teatre Comarcal i la Sala Polivalent.

L'Ajuntament solsoní ha signat un conveni d'adhesió al programa Apropa Cultura, que promou la inclusió social en l'àmbit cultural a Catalunya. Als actes de pagament del Teatre Comarcal es reservarà un mínim del 2 per cent de la capacitat a un preu no superior als 3 euros a persones que pertanyin a col·lectius en risc d'exclusió social o tinguin algun tipus de discapacitat.

Les entitats Amisol, Sol del Solsonès i l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer són alguns dels col·lectius que se'n beneficiaran. Dimecres al migdia el consistori va convocar les entitats socials locals que reuneixen el perfil per explicar-los el funcionament del projecte.

Així mateix, els usuaris també podran accedir als avantatges dels més de 90 teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus d'arreu de Catalunya que formen part d'aquesta xarxa.