Els participants s'han endinsat al món de les postres i han après a cuinar plats saludables en el marc de la campanya municipal "Al·lèrgicum, mengem sense barreres". El darrer taller ha estat liderat per Cristina Manyer, xec i coach. Es van elaborar receptes sense sucre, gluten, làctics, ous o farines refinades com un rawnie i trufes de pastanaga, entre d'altres.

En el marc de la campaya s'han dut a terme un total de tres tallers. Pel que fa a la resta de sessions, iniciades al mes de març amb una participació de 24 persones, s'ha treballat la cuina vegana i el pa i la pizza sense gluten.

El projecte culminarà amb la publicació de material divulfatiu sobre al·lèrgies i intoleràncies alimentàries al web de la campanya. Ja és el tercer any que la regidoria de Salut de Solsona promou el programa "Al·lèrgicum" amb la col·laboració de Toleràncies i la Diputació de Lleida. La finalitat rau en facilitar recursos a la població amb celiaquia, intoleràncies alumentàries o bé, al·lèrgies, així com sensibilitzar els punts de venda d'aliments i establiments de restauració.