L'empresa britànica Taptu ha llançat la versió catalana d'un programa que permet accedir a la Viquipèdia a través del telèfon mòbil, la Wapedia. Segons Softcatalà, és l'aplicació que permet accedir més ràpidament a la Viquipèdia en català a través d'un iPhone.

Inclou característiques pròpies d'una aplicació de pagament, encara que és gratuïta perquè mostra publicitat. Aquest programa permet accedir a més de 130 versions de la Viquipèdia en diversos idiomes, a més d'altres wikis. Wapedia va començar a desenvolupar versions amb mòbil de l'enciclopèdia col·laborativa l'any 2004. El programa també està disponible en català per a web mòbil i per Android.

Algunes de les característiques de l'aplicació desenvolupada per Taptu són la lectura a pantalla completa dels articles, que permet desar-los per llegir-los sense connexió i que també ofereix l'opció de compartir-los en xarxes socials com Facebook o Twitter.

L'aplicació es pot descarregar a http://itunes.apple.com/es/app/id353487630# i s'hi pot accedir via web a http://wapedia.mobi/ca/.