El jugador del FC Barcelona i internacional argentí Leo Messi ha fitxat per EA Sports com a ambaixador de la firma de videojocs per als pròxims anys i debutarà en la portada de la pròxima edició de 'FIFA Street', en què serà una de les estrelles.

Electronic Arts, en concret la seva branca esportiva EA Sports, incorpora la 'Pulga' com a imatge mundial de la franquícia. "Vull formar part de l'equip que està darrere del millor videojoc de futbol del món i estar associat amb el nom d'EA Sports, una marca que comparteix els meus valors de creativitat, qualitat i de compromís social", ha manifestat Messi.

Per la seva banda, el vicepresident i director general de futbol d'EA Sports, Matt Bilbey, ha assegurat que la franquícia FIFA és la "número u" a escala mundial de videojocs d'esports i Lionel Messi és "el millor futbolista del món". "Aquest és un acord entre superestrelles. Amb Messi en el nostre equip, tindrem els millors jugadors del món perquè EA Sports mantingui el seu lideratge mundial els anys vinents", ha fet.

L'acord converteix Messi en ambaixador del futbol de la franquícia i es converteix en la pedra angular de les campanyes de màrqueting i publicitat, donant la seva imatge en les caràtules del joc i en activitats posades en marxa en les xarxes socials oficials de la franquícia FIFA d'arreu del món. Addicionalment, EA Sports s'unirà a la Fundació Leo Messi per donar un suport social, educacional i assistència sanitària a nens de tot el món.