Els serveis jurídics de la Casa del Rei demanaran a la distribuïdora d'un videojoc que retiri d'un dels seus personatges un dels uniformes que utilitza i que coincideix exactament amb el de capità general del rei Joan Carles a la fotografia oficial que li va fer Alberto Schommer.

Fonts del Palau de la Zarzuela han informat d'aquestes gestions, que confien que serveixin per a la retirada que es demana i que ja es va aconseguir quan el mateix personatge apareixia amb aquest uniforme en la seva versió en còmic.

"Magneto" és el personatge del videojoc en qüestió, "Ultimate Marvel vs Capcom3", que serà distribuït per Koch Media a partir del pròxim 20 de desembre.

Per la seva banda, fonts de Koch Media han assegurat que els responsables del desenvolupament del joc no han identificat el vestit de Magneto com una referència al rei Joan Carles.

Aquesta és la segona ocasió en què el dolent Magneto es vesteix amb un uniforme del Rei. El 2005 ja van aparèixer imatges d'un còmic de Marvel en què la companyia havia imitat una fotografia del rei Joan Carles.