El nedador nord-americà Michael Phelps, que suma 14 medalles olímpiques en el seu ampli palmarès, és el protagonista de 'Michael Phelps: push the limit', de 505 Games, el primer videojoc de natació per a Xbox 360 Kinect, el sistema de Microsoft d'última generació, amb sensor de moviments.

El menjador es convertirà en una autèntica piscina olímpica on els aficionats podran intentar competir amb el de Baltimore de cara als propers Jocs Olímpics, que se celebraran el pròxim estiu a Londres i on l'americà serà un dels principals protagonistes.

I és que el 'Michael Phelps: push the limit' és un joc pioner de natació per a totes les edats que permet als jugadors divertir-se i competir els uns contra els altres i fins i tot desafiar a un dels millors atletes del món com el de Baltimore.

Aquest joc, desenvolupat per 'Blitz Games' i distribuït per 505 Games, compta amb la col·laboració d'un referent a la natació com és Speedo, marca que serà present al llarg del joc, ja sigui en els vestits i barrets de bany així com a totes les piscines.

"Speedo és un referent en natació i la integració de la marca al joc aporta més realisme. En ser un dels patrocinadors de més llarga trajectòria de Michael Phelps, estem encantats que formi part del joc", va assegurar el president de 505 Games dels Estats Units, Ian Howe.